Eten zonder zich er druk om te maken ?

Wat wij voor u en uw gasten kunnen doen

Gratis vrijblijvend advies voor al u catering

MAMS catering Enschede organiseert desgewenst alles voor u, van locatie en faciliteiten tot evenement. Bedrijfsopeningen, recepties, een chique 7-gangendiner en nog veel meer. Hieronder een kort overzicht van onze cateringactiviteiten:

Buffetten: waar en met wie u ook bent. MAMS catering zorgt voor catering op maat.

Home cooking: geruisloze dienstverlening vertrouwd bij u thuis. Wij koken en bedienen, terwijl u geniet. Onvergetelijk!

Bedrijfscatering: waar hard gewerkt wordt past een uitgebalanceerde lunch, versnapering of maaltijd. Een goede bedrijfscatering is zeer belangrijk. MAMS catering denkt constant verder waar het gaat om bedrijfscatering, biedt een ruime keus en gebruikt alleen verse producten.

Evenementen: voor MAMS catering zijn uw gasten het belangrijkste. Wij bieden de hoogste kwaliteit in gastvrijheid, uw gasten worden perfect en stijlvol verzorgd.

FIJNSTE INGREDIËNTEN
MALS  VLEES EN VERSE GROENTEN EN VIS

Kwaliteit

Het maakt in de te leveren kwaliteit geen verschil, een klein feest kan rekenen op dezelfde service als een grote. Het is dan ook geen probleem om voor een klein gezelschap een heerlijk buffet te laten bezorgen. Op culinair gebied heeft Mamscatering een aantal zeer bekwame medewerkers. Zowel in de warme als koude keuken zijn culinaire hoogstandjes een dagelijkse bezigheid. Onze bedienende medewerkers zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Leveringvoorwaarde

Ja helaas dit hoort er ook bij, bij ons moet de kachel ook branden

Al onze buffetten zijn incl. btw

Matrealen dienen leeg te worden geretourneerd ( wij mogen geen etensresten mee terug nemen ) uiteraard doen wij de afwas

Het zei dat het anders is afgesproken

Bij leveringen onder de 500€ berekenen wij leverkosten

Betaling is als volgt,het bedrag moet 7 dagen voor levering bijgeschreven zijn op mijn bankrekening of de helft andere helft contant bij levering ( geen pin ) of alles in een keer op bankrekening dit mag uiteraard ook

Het zei dat het anders is afgesproken.Uiteraard heeft u voor de tijd een factuur van mij