Mamscatering organiseert desgewenst alles voor u, van locatie en faciliteiten tot evenement. Bedrijfsopeningen, recepties, een chique 7-gangendiner en nog veel meer. Hieronder een kort overzicht van onze cateringactiviteiten:

Buffetten: waar en met wie u ook bent. Mamscatering zorgt voor catering op maat.

Home cooking: geruisloze dienstverlening vertrouwd bij u thuis. Wij koken en bedienen, terwijl u geniet. Onvergetelijk!

Bedrijfscatering: waar hard gewerkt wordt past een uitgebalanceerde lunch, versnapering of maaltijd. Een goede bedrijfscatering is zeer belangrijk. Mamscatering denkt constant verder waar het gaat om bedrijfscatering, biedt een ruime keus en gebruikt alleen verse producten.

Evenementen: voor Mamscatering zijn uw gasten het belangrijkste. Wij bieden de hoogste kwaliteit in gastvrijheid, uw gasten worden perfect en stijlvol verzorgd.

Workshops: koken is leuk en eten is lekker. Onze workshops zullen u het koken van een zeer verrassende kant laten zien.

Kookles: u bent gek op lekker eten en wilt graag uw ‘kunnen in de keuken’ naar een hoger niveau brengen? Mamscatering biedt die mogelijkheid!

Kwaliteit

Het maakt in de te leveren kwaliteit geen verschil, een klein feest kan rekenen op dezelfde service als een grote. Het is dan ook geen probleem om voor een klein gezelschap een heerlijk buffet te laten bezorgen. Op culinair gebied heeft Mamscatering een aantal zeer bekwame medewerkers. Zowel in de warme als koude keuken zijn culinaire hoogstandjes een dagelijkse bezigheid. Onze bedienende medewerkers zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Leveringvoorwaarde  

Al onze buffetten zijn incl. 6% btw

Matrealen dienen leeg te worden geretourneerd

Behalve als het anders is afgesproken

Bij leveringen onder de 500€ berekenen wij leverkosten

Betaling via de bank of bij levering contant

Bij bestelingen boven de 500,–€  hanteer ik een aanbetaling